Vakantiewoningen Ameland
Instructie Nestaanzee

Nestaanzee.. het wijst zich vanzelf:

Behalve wellicht:

Afzuigkap, die is continu aan, is nl. aangesloten op ventilatiesysteem. Je moet dus van aan/uit knop afblijven (is afgeplakt) , alleen lichtje aan/uit gebruiken:

Verwarming: Deze platte kacheltjes geven een aangenamere warmte dan gewone elektrische kachels en gebruiken minder stroom. Ze hebben wel tijd nodig om op te warmen en ze kunnen alleen aan of uit. In woonkamer hebben we 2 thermostaten, daarmee kan je sturen al dan niet gecombineerd met het aan of uit hebben van de andere 3 kacheltjes.

In de hal en in beide slaapkamers is ook een kacheltje met thermostaat om de kou eruit te houden. Standaard staan ze op 16 gaden.

Sanibroyeur: In de grote badkamer hebben we ipv een gewoon toilet een sanibroyeur geplaatst omdat er daar geen aansluiting is op gewone riool. Wees hier altijd voorzichtig mee… absoluut nooit iets anders ingooien dan waar hij voor bedoeld is. Als appartement niet bewoond is dient water van sanibroyeur afgesloten te zijn.

Meterstanden:

In de koude maanden, oktober-april is onze verhuur prijs exclusief elektriciteits kosten. U betaalt dan wat u verbruikt. De beheerder neemt meterstanden op.

 

Ameland is relaxed. Alles is dichtbij, heerlijk fietsen en wandelen, zee en strand, uit eten met gastvrije bediening. De natuur is overal om u heen.

Twee boten


Vuurtoren

Molen van Vleyen

Developed by Sturman ICT, Designed by SiteGround and Powered by Wordpress