Vakantiewoningen Ameland
Routebeschrijving Kaapdedag

Hoe kom ik bij appartement KAAPDEDAG: (nr. 91 Amelander Kaap) Oosterhiemweg 1 9161 CZ Hollum

Aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur

Als je met de bus komt: lijn 130 richting Hollum, uitstappen bij de Amelander Kaap. Dan hoofdingang van hotel in, receptie rechts laten liggen en langs zwembad (links) de zgn. Vuurtorenstraat in. Vuurtorenstraat verbindt hotel met de vleugels waar de appartementen zijn. Achterin de Vuurtorenstraat zit de receptie van Beveko. Hier krijg je de sleutel van de fam. Kooiker. Dan,  de trap omhoog, rechtsaf…daar vind je nr 91.

Als je met de auto komt: Vanaf boot, rotonde linksaf, richting Hollum, kruispunt linksaf, richting Hollum, dan bij 2e rotonde (Hollum is dan linksaf) zie je rechts Resort d’ Amelander Kaap, je gaat dan nog 100m rechtuit richting vuurtoren. Na 100 meter is er rechts een parkeerplaats. Daar parkeer je de auto en gaat u naar binnen via de fietsenstalling en een klapdeur. Je loopt de gang door tot de Vuurtorenstraat (die verbindt de appartementen met het hotel) . Daar zit links de receptie van Beveko, onze beheerders. Daar krijg je de sleutel, vervolgens trap op en rechtsaf naar appartement 91.

 

Ameland is relaxed. Alles is dichtbij, heerlijk fietsen en wandelen, zee en strand, uit eten met gastvrije bediening. De natuur is overal om u heen.

Twee boten


Vuurtoren

Molen van Vleyen

Developed by Sturman ICT, Designed by SiteGround and Powered by Wordpress