Vakantiewoningen Ameland
Routebeschrijving Nestaanzee

ROUTE NEST AAN ZEE

Excelsiorstraat 13, 9163 KN,  Nes

Aankomst na 15.00, vertrek voor 10.00 uur

Met de auto: 1e rotonde links, T splitsing rechts naar Nes. In Nes bij ANWB bord links af richting Noordzee strand. Na hotel Noordsee is er V splitsing, links aanhouden richting strand (Strandweg), daarna 50 m voor strandopgang, direct na groot appartementen complex (Amelandstate) en vlak voor een cafe/pannekoekenhuis linksaf en 2e weggetje rechts, dan ben je bij de achterkant van ons appartementen complex (Ostrea). Hier kan je de auto parkeren.

Met de bus stap je uit bij de halte camping Duinoord,(dus niet bij halte Ostrea, ook niet bij Amelandstaete maar bij camping Duinoord!!)  dan ben je bij de achterkant van ons gebouw..daar is onze ingang. Na uitstappen met je rug richting zee en dan direct weggetje rechts nemen.

Onze ingang is de laatste ingang .. recht tegenover de bergingen.

Onze verwarming hebben we veranderd. Deze kacheltjes geven een aangenamere warmte dan gewone elektrische kachels en gebruiken minder stroom. Ze hebben wel wat tijd nodig om op te warmen en ze kunnen alleen aan of uit. In woonkamer hebben we 2 thermostaten, daarmee kan je sturen al dan niet gecombineerd met het aan of uit hebben van de andere 3 kacheltjes.

In de hal en in beide slaapkamers is ook een kacheltje met thermostaat om de kou eruit te houden. Standaard staan ze op 16 gaden.

Na afloop verblijf appartement aub schoon achterlaten!!

Boot: Wagenborg.nl : tel: 0519546111

Sleutel: hierover krijgt u informatie na boeking en betaling

 

Ameland is relaxed. Alles is dichtbij, heerlijk fietsen en wandelen, zee en strand, uit eten met gastvrije bediening. De natuur is overal om u heen.

Twee boten


Vuurtoren

Molen van Vleyen

Developed by Sturman ICT, Designed by SiteGround and Powered by Wordpress